Kategóriák
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Termék részletek


Traxxas TRX-4 SPORT

Traxxas TRX-4 SPORT
 • Traxxas TRX-4 SPORT
 • Traxxas TRX-4 SPORT
 • Traxxas TRX-4 SPORT
 • Traxxas TRX-4 SPORT
 • Traxxas TRX-4 SPORT
 • Traxxas TRX-4 SPORT
129 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 598 Ft
Szállítási költség:
ingyenes
Garancia:
12 Hónap
Hitelkalkulátor
Jellemzők
Aluminium GTS lengéscsillapítók
1,5mm vázszerkezet
Acél féltengelyek
Canyon Trail 1.9 gumik
12mm-es kerék hatszög
Vízálló elektronika
Fix diferenciálművek
Titan 21T 550 Motor
XL-5 HV szabályzó
TQ™ 2-Csatornás Radio Rendszer

Akkumulátor és Töltő Nélkül!
 • Jellemzők:

  Az alváz két acél profilból áll, amelyek elegendő merevséget biztosítanak az alvázhoz. Az elülsõ motornak köszönhetõen elegendõ terhelést biztosít az elsõ kerekeken, hogy a modell akár meredek lejtõn is gond nélkül kezelhesse a vezetést. Az akkumulátor az alváz tengelyén helyezkedik el, így a modell tökéletesen kiegyensúlyozott és nem dönthető vezetés közben.

  A karbantartás csökkentése érdekében a ház alsó része olyan házzal van ellátva, amely a sárvédőkkel együtt (amelyek a karosszéria részét képezik) meggátolják a szennyeződések túlzott behatolását a modell alvázba.
  tengelyek

  A TRX-4 futómű tengelyes tengelyes tengelyekkel működtetett tengelyeket használ. A tengelyes hajtómű növeli a talajszintet, csökkenti a differenciálművet, a sebességváltókat, a kardántengelyt, és tovább csökkenti a torziós erőt - a modell kevésbé hajlítható.
  átvitel

  A TRX-4 egyfokozatú sebességváltóval van ellátva, amely lenyűgöző teljesítményt és magas nyomatékot biztosít. A kompakt sebességváltó tartalmaz egy kettős súrlódású tengelykapcsolót, amely növeli a hajtás védelmét.
  differenciálművek

  A könnyűsúlyú modell állandóan zárt változatai mindig csúcsteljesítik az összes kerék maximális teljesítményét, így még a legnehezebb terepen is kiválóan boldogul.


  Az első kerekek mindkét oldalán 45 ° -os szöget zárnak be, a vezérlés a Traxxas 2075X gyors digitális szervizelésével történik, fém fogaskerekekkel (szervohajtás nélkül).
  Motor és vezérlő

  A Traxxas TRX-4 szíve a Titan 21T 550 sorozatú DC motor és az XL-5 HV elektronikus vezérlő. Mind a motor, mind a vezérlő elsődleges célja egy 3 cellás LiPo akkumulátor tápellátása, amelynek kapacitása legalább 4000 mAh. A modellt a 7 cellás NiMH akkumulátorok is táplálhatják.

  A Traxxas XL-5 HV vezérlő 5 vezetési módot támogat:

  Sport : előre, fékkel és hátra mozog
  Verseny : Futás előre és fékezés. A visszirány nem áll rendelkezésre
  Edzés : Az előremenet 50% -ra korlátozott, a fék és a hátramenet 50% -ra korlátozódik. ez a mód alkalmas a gyermekek számára
  Nyomvonal : Futás előre, fék, hátrafelé. A semleges működés nagyon finom
  Crawl : Elöl mozog, semleges fék és egyenes.

  TQ 2,4 GHz

  A kétcsatornás TRAXXAS TQ 2,4 GHz-es egycsatornás kétcsatornás rádió a hajtóerő. Az RC készlet a 2,4 GHz-es sávban működik, így nem kell aggódnia az ingyenes csatornák kiválasztásánál, és aggódnia kell a külföldi adókkal való interferenciával kapcsolatban. A vezérlés mindig megbízható lesz. Az antenna be van építve az adóba - így nincs veszélye annak, hogy a távadó összeomlik vagy ütközik. Az RC készlet tartalmazza a trim vezérlőcsatornát, és lehetővé teszi a hátramenet beállítását a gázcsatornán és a vezérlőcsatornán. Különböző hiba- és információs állapotokat jelez az adó kétszínű LED-je. A vevőegységgel történő programozás és párosítás egyetlen gombnyomással történik. Csak 4 AA alkáli elemet vagy 4 AA NiMH elemet kell a távadó táplálására.
  tulajdonságok

  Könnyű, agilis modell
  Portal tengelyek
  Piros differenciálfedelek
  Erőteljes DC motor Traxxas Titan 550 21T
  Traxxas XL-5 HV DC elektronikus vezérlő speciális próba- és feltérképezési módokkal és gyermek üzemmódban. A szabály támogatja a LiPo és NiMH akkumulátorokat
  Magas biztonsági magasság - 80 mm
  Állandóan zárt differenciák
  Egyfokozatú sebességváltó dupla súrlódású tengelykapcsolóval
  Az elülső kerekek mindkét oldalán 45 ° -ra fordulnak
  Optimalizált geometria, amely korlátozza a dudor kormány hatását (megváltoztatja a kerekek megbízhatóságát világos magasságban)
  A gumiabroncsok kiválóan ragaszkodnak a felülethez
  Hosszú utazási idő - LiPo akkumulátortöltővel 11,1 V 5000 mA max. 2 óra

  Az karosszéria változatai:

  kék
  piros

  A csomag tartalma:

  A TRX-4 Sport 1:10 karosszériával, a 2-csatornás TQ 2.4GHz-es adóval, az XL5-HV teljesítményszabályozóval, a Titan 21T 550 DC motorral, a szerszámkészletével és a használati útmutatóval teljesen összeállított RC modellt tartalmaz.

  Szükséges kiegészítők:

  A modell működtetése érdekében akkumulátort, töltőt és 4db.AA elemet kell vásárolni az adóba.
 • Cikkszám
  TRX82024-4
Webáruház készítés